U Privrednoj banci Zagreb održani Dani EU fondova

Objavljeno 13.03.2018.
business-club-eu-fondovi
ožujak 13, 2018

Na regionalnom informativno-edukativnom događanju poduzetnici su mogli doznati stručne i aktualne informacije o mogućnostima financiranja projekata.

Sveobuhvatno i stručno znanje, ali i najnovija saznanja okupljenima je kroz predavanje pružila Arijana Vela, osnivačica tvrtke EU projekti. S više od 15 godina iskustva rada na pripremi i provedbi projekata, Vela je jedna od najpriznatijih hrvatskih konzultantica za tematiku EU fondova.

Uz detalje o financiranju projekata iz EU fondova te primjere dobre prakse, poduzetnici su mogli doznati i pojedinosti o mogućnostima financiranja investicijskih projekata putem kredita Privredne banke Zagreb.

Konferencija je poslužila i kao prilika za razmjenu i dijeljenje iskustava, umrežavanje te stvaranje mogućnosti za daljnje oblike suradnje. Velik interes za tematiku EU fondova, ali i iznimna posjećenost događanja pružili su veliku motivaciju za daljnji napredak, razvoj i organizaciju sličnih edukativnih manifestacija.

U slučaju da ste propustili Dane EU fondova, a želite doznati nešto više o korištenju EU fondova te financiranju investicijskih projekata putem PBZ kredita, više informacija možete pronaći na linku – Želim EU fondove.

Comments are closed.