Održana je radionica na temu Rizik je posao za žene

Objavljeno 22.10.2018.
Rizik-posao-za-zene
22 listopada, 2018

Privredna banka Zagreb veliku pozornost posvećuje podizanju svijesti o važnosti upravljanja osobnim financijama. Upravo s ciljem promocije i edukacije o financijskoj pismenosti, pored radionica koje naši volonteri provode u školama, pokrenuta je nova inicijativa Intesa Sanpaolo grupe pod nazivom ‘Žene i financije’.

Rizik je posao za žene

Pod krovnim projektom Umjetnost štednje Intesa Sanpaolo grupe, kojim u mjesecu listopadu želimo pokazati kakvu ulogu štednja može imati u svakodnevnom životu pojedinca, 12. listopada organizirali smo radionicu ‘Rizik je posao za žene’.

U radionici su sudjelovale žene kojima smo predstavili rezultate ankete o tome kako se žene nose s preuzimanjem financijskog rizika. Također, imale su priliku sudjelovati u praktičnim vježbama u kojima su donosile financijske odluke te se upoznale s osnovnim principima financijskog i investicijskog planiranja.

Odluka je prvi korak do financijske neovisnosti

Intesa Sanpaolo grupa inicijativom ‘Žene i financije’ želi osnažiti žene pri donošenju odluka, što će povećati njihovu financijsku neovisnost. Vjerujemo da inicijative i radionice poput ‘Rizik je posao za žene’, igraju veliku ulogu u osvještavanju financijskih mogućnosti i prilika te na taj način olakšavaju put prema donošenju budućih financijskih odluka.

Comments are closed.