Proširite blagdanski duh i uključite se u Caritasovu humanitarnu akciju

Objavljeno 22.12.2016.
prosinac 22, 2016

Duh Božića je i duh solidarnosti, a Hrvatski Caritas u suradnji s partnerima i ove se godine pobrinuo da uljepša blagdanske dane onima kojima je to uistinu najpotrebnije.

Tradicionalna humanitarna akcija “Za 1000 radosti” ove se godine odvija pod nazivom “Intervencija”, stavljajući naglasak na pripremu za slavlje Božića kao Božje spasiteljske intervencije u svijetu. Akcijom se nastoji pomoći siromašnim obiteljima u Hrvatskoj koje se same ne mogu nositi s teškim životnim izazovima, i to konkretnom materijalnom pomoći te donošenjem u njihove domove blagdanske poruke “Niste sami”.

Svi ljudi dobre volje donirati mogu pozivom na donacijski telefon 060 9010 (cijena 6,25 kn po pozivu, PDV uključen), uplatom na račun Hrvatskoga Caritasa (IBAN HR4023400091510126452, poziv na broj 7-16) te online uplatama putem web stranice Hrvatskoga Caritasa. Više informacija o projektu dostupno je na www.caritas.hr.

Privredna banka Zagreb među dugogodišnjim je partnerima projekta, a ove godine u sklopu akcije donira 350 tisuća kuna. PBZ je također u svojih 25 poslovnica u najvećim hrvatskim gradovima na pultove postavio prigodne donacijske kutije HC-a. Caritasova humanitarna akcija “Za 1000 radosti” pokrenuta je prije 14 godina te je ubrzo postala trajni donacijski program, a konkretnom pomoći dosad je razveselila tisuće obitelji.

Učinimo zajedno Božić ljepšim i veselijim onima kojima je to najviše potrebno!

Comments are closed.