Privredna banka Zagreb u volonterskoj akciji

Objavljeno 31.05.2016.
31 svibnja, 2016

Privredna banka Zagreb uključila se u svibnju u nacionalnu akciju “Hrvatska volontira”. U suradnji s Volonterskim centrima dogovorili smo volontiranje naših zaposlenika u Zagrebu, Osijeku i Splitu.

U volonterskoj akciji provedenoj 19. svibnja u Zagrebu, u Centru za rehabilitaciju Zagreb (Podružnica Sloboština i Sloboština 2), sudjelovalo je 40 zaposlenika Banke.

Naoružani rukavicama, grabljama, motikama i ostalim potrebnim alatom, zajedno s korisnicima i volonterima Volonterskoga centra Zagreb, naši zaposlenici prionuli su sadnji cvijeća, uređenju prostora i dvorišta te pješčanoga jahališta. Dragocjena stanka od posla ostat će svima u sjećanju po izvrsnoj štrudli koju su nam pripremili djelatnici Centra. U nezaboravnom druženju sa simpatičnim korisnicima i djelatnicima Centra, okolinu u kojoj štićenici borave učinili smo ljepšom i ugodnijom, na zadovoljstvo svih sudionika!

“Hrvatska volontira” manifesticija je koju od 2011. godine organizira Hrvatska mreža volonterskih centara, a kojom se na nacionalnoj razini nastoji uključiti velik broj organizatora volontiranja i volontera kako bi se istaknula važnost volontiranja za razvoj zajednice i društva. Ovogodišnja akcija trajala je od 16. do 21. svibnja, a cilj joj je bio promicanje volontiranja poslovnoga sektora.

2 Comments