PBZ ugodno iznenadio bicikliste na otvaranju sportske zone u Stenjevcu

Objavljeno 24.06.2016.
lipanj 24, 2016

Urbani vrtovi idu dalje! U sklopu ovoga projekta, čiji je partner i Privredna banka Zagreb, sredinom svibnja održana je treća u nizu ovogodišnja akcija – otvaranje sportske zone u Gradskom vrtu Stenjevec u Zagrebu.

Grad Zagreb svečano je otvorio sportsku zonu 17. svibnja, a tim povodom organizirana je vrtna zabava uz izvrsnu glazbu i ukusne gastronomske delicije. Slavlje je otvorio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je tom prilikom zaigrao mali nogomet s okupljenim građanima i mališanima iz Nogometne akademije Šimić.

vrtovi_zab_170616_13

Posjetitelji manifestacije mogli su, među ostalim, uživati u roštilju i vrtnom pivskom gulašu koje je pripremio chef Marko Jovanović, a organizatori su i donirali dva roštilja od kojih je jedan pripao vrtu u Stenjevcu, a drugi Gradskom vrtu Prečko.

Posebno iznenađenje priredila je Privredna banka Zagreb, koja je osigurala prigodne poklon pakete za prvih 20 ljubitelja zdravoga života koji su biciklom došli na događaj. Banka inače kontinuirano potiče popularizaciju putovanja biciklom na posao i njeni zaposlenici u Zagrebu u velikom broju koriste bicikl kao glavno prijevozno sredstvo.

Uz zabavu, dobre vibracije, pjesmu i bogat gastronomski izbor, vrtna zabava potrajala je do večeri, a uzvanici su zajednički odgledali i utakmicu te navijali za naše vatrene.

vrtovi_zab_170616_8

Urbani vrtovi dio su projekta koji je pokrenut 2013. godine u organizaciji Grada Zagreba, 24sata i Radija Kaj, uz potporu brojnih tvrtki te, naravno, Privredne banke Zagreb. Dajući podršku Urbanim vrtovima, Privredna banka Zagreb izražava svoju naklonost projektima održivog razvoja i zaštite okoliša.

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

Comments are closed.