PBZ primio priznanje „Poslodavac prijatelj obitelji“

Objavljeno 17.12.2019.
Priznanje - Poslodavac prijatelj obitelji
17 prosinca, 2019

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dodijelilo je priznanja „Poslodavac prijatelj obitelji“ za 2019. godinu, a među dobitnicima je  i Privredna banka Zagreb, i to u kategoriji velikih poduzeća.

PBZ stvara prijateljsko ozračje

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku ovim programom i priznanjima nastoji potaknuti što veći broj poslodavaca na promišljanje o tome kako biti kvalitetan partner svojim zaposlenicima. Naravno, takvih poslodavaca već ima i vrijedi ih nagraditi za to. Poduzeća su to koja kroje prijateljsko ozračje prema svojim zaposlenicima, ali i njihovim obiteljima. U tom posebnom društvu najboljih poslodavaca i „poslodavaca prijatelja obitelji“ našla se i Privredna banka Zagreb.

Inače, cilj projekta „Poslodavac prijatelj obitelji“ je senzibilizacija poslodavaca i javnosti za razumijevanje potreba zaposlenih majki i očeva. Svakako se tu ističe i poticanje društva na zaštitu i osnaživanje obitelji, ali i razvijanje svijesti o tome da se može i treba biti uspješan, kako na poslovnom, tako i na privatnom polju.

uručenje priznanja

Potvrda odgovornog poslovanja

Privredna banka Zagreb pokazala je da je i nefinancijski dio poslovanja, kojim se itekako dobro stvara ugodno okruženje i atmosfera za zaposlenike i njihove obitelji, bitan dio odgovornog poslovanja. To, zapravo, i potvrđuje ovo vrijedno priznanje, koje je samo poticaj da se nastavi s tom dobrom praksom.

Inače, svečana dodjela nagrada upriličena je u Plaza Event Centru u Zagrebu, a osim PBZ-a priznanje „Poslodavac prijatelj obitelji“ primili su i 24 d.o.o. u kategoriji srednjih poduzeća, LAKA SPIKA d.o.o. u kategoriji malih poduzeća te Megatrend poslovne usluge d.o.o. u kategoriji mikro poduzeća.

Comments are closed.