PBZ Grupa uručila sredstva KBC-u Zagreb

Objavljeno 19.12.2018.
Donacija_Petrovoj 1
19 prosinca, 2018

PBZ donirala sredstva Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb

Desetu godinu projekta “Činim dobro svaki dan” zaokružili smo 37. donacijom uručenoj Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb.

Donacijom omogućena kupovina uređaja za ventilaciju novorođenčadi

Projekt PBZ Grupe “Činim dobro svaki dan” u suradnji s American Express karticom sa srcem dobio je svoj nastavak. Uručenom donacijom KBC-u Zagreb omogućena je kupovina uređaja za ventilaciju novorođenčadi koji će koristiti Klinika za ženske bolesti i porode.

„Svaka donacija pridonosi sveukupnom boljem funkcioniranju sustava, omogućuje bolje uvjete za rad liječnicima te boljem ishodu liječenja naših najmlađih pacijenata. KBC-u Zagreb svaki je pacijent u središtu pažnje, posebice oni najmlađi pacijenti, a ovu donaciju PBZ-a iskoristili smo za kupnju uređaja za ventilaciju novorođenčadi koji će koristiti Klinika za ženske bolesti i porode te tako omogućiti najbolju dijagnostiku i liječenje najmanjih bolesnika“, istaknuo je prof. dr. sc. Ante Ćorušić, ravnatelj KBC-a Zagreb.

Prikupljeno gotovo 15 milijuna kuna

Kroz projekt “Činim dobro svaki dan” PBZ pomaže dva nacionalna projekta za dobrobit djece i mladih, odnosno “Praćenje djece s neurorizicima” Ministarstva zdravstva i “Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi” Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Do sada je u sklopu projekta prikupljeno gotovo 15 milijuna kuna i realizirano 37 donacija. Sredstva se prikupljaju tako da se za svaku transakciju napravljenu American Express karticom sa srcem izdvoji po jedna kuna. Projekt možete pratiti na www.cinimdobro.hr

Comments are closed.