PBZ Grupa uručila donaciju Odjelu za dječje bolesti kninske bolnice

Objavljeno 15.11.2017.
15 studenoga, 2017

Projektom „Činim dobro svaki dan“ i dalje nastojimo pozitivno utjecati na dobrobit djece i mladih. Zato smo 13. studenog uručili još jednu donaciju u iznosu od oko 450 tisuća kuna, ovog puta Odjelu za dječje bolesti Opće i veteranske bolnice „Hrvatski ponos“ Knin.

Doniranim je sredstvima omogućena kupnja suvremenog inkubatora, monitora za nadzor vitalnih funkcija u novorođenčadi te stola za reanimaciju. Nabava prijeko potrebne opreme za liječenje i medicinsku skrb najmlađih pacijenata s područja Knina i okolice, unaprijedit će postupke zdravstvene njege, ali i omogućiti izjednačavanje kvalitete skrbi diljem Hrvatske.

Donacija Knin 2

Do sad prikupljeno više od 11 milijuna kuna

Donacijama kontinuirano podržavamo što sustavnije i kvalitetnije provođenje nacionalnog projekta Ministarstva zdravstva pod nazivom „Praćenje djece s neurorizicima“. Cilj projekta je organizirano praćenje te rana dijagnostička obrada, ali i rehabilitacija neurorizične djece s komplikacijama u rastu i razvoju.

Kako bismo pružili što bolju i dugoročniju podršku, kreirali smo American Express karticu sa srcem te pokrenuli humanitarni projekt „Činim dobro svaki dan“. Putem projekta do sad smo prikupili sredstva u iznosu većem od 11 milijuna kuna i tako realizirali čak 31 donaciju, od toga 24 donacije pedijatrijskim odjelima bolnica te sedam donacija domovima socijalne skrbi.

Daljnji napredak projekta možete pratiti na www.cinimdobro.hr

Comments are closed.