PBZ Grupa donirala sredstva Centru za odgoj i obrazovanje “Slava Raškaj”

Objavljeno 23.05.2018.
23 svibnja, 2018

S humanitarnim projektom “Činim dobro svaki dan” nastavljamo i dalje. Iznosom od 340.733,75 kuna razveselili smo Centar za odgoj i obrazovanje “Slava Raškaj”.

Čak 34. donacija u nizu dodijeljena je javnoj ustanovi koja pruža brojne socijalne usluge – od smještaja, cjelodnevnog i poludnevnog boravka, psihosocijalne podrške do savjetovanja i pomaganja u integraciji. Njihov tim broji 46 radnika koji pomažu osobama svih uzrasta s oštećenjem sluha i drugim teškoćama u razvoju. Kako bi omogućili rehabilitaciju i školovanje osobama sa šireg područja Imotske krajine, odlučili su otvoriti novi odjel “Kamenmost”.

Uručena sredstva centar će iskoristiti za kupovinu kombi vozila s rampom i uređenje senzorne sobe u novom odjelu. Uz planirane novitete, stotinjak korisnika ovog centra za odgoj i obrazovanje imat će kvalitetniji i ugodniji prijevoz. Takav će im prijevoz omogućiti uživanje u brojnim aktivnostima poput izleta, škola u prirodi, plivanja, nastupa i putovanja.

Projekt “Činim dobro svaki dan” ide dalje

Dugoročnim humanitarnim projektom “Činim dobro svaki dan” uz American Express karticu sa srcem i dalje nastavljamo pomagati djeci i mladima. Iza nas je 25 donacija bolnicama diljem Hrvatske te 9 donacija ustanovama socijalne skrbi. Ukupno je do sad prikupljeno čak 12.853.293,95 kuna.

Projekt i dalje možete pratiti na web stranici www.cinimdobro.hr

Comments are closed.