PBZ dodjeljuje 30 studentskih stipendija

Objavljeno 12.07.2016.
srpanj 12, 2016

Privredna banka Zagreb objavila je natječaj za dodjelu 30 studentskih stipendija iz područja informacijske i komunikacijske tehnologije te  svim zainteresiranim studentima upućuje javni poziv za podnošenje zamolbi za stipendije.

Kriteriji za prijavu su redovit upis u treću ili više godine studija elektrotehnike, računarstva, informatike, prirodoslovno-matematičkih  i srodnih studija; izvrsna postignuća u ocjenama tijekom studija (visok prosjek studiranja) i redovitost studiranja; pisane preporuke fakultetskih nastavnika (po mogućnosti, dvije) te tečno znanje engleskoga jezika.

Uz ispunjenje navedenih uvjeta, pri izboru kandidata uzimat će se u obzir i ukupna kvaliteta kandidata te će se kao posebna prednost vrednovati postignuća na natjecanjima, priznanja i nagrade. Visina mjesečne stipendije tijekom redovitoga studiranja dodjeljuje se u mjesečnome iznosu od 3.000 kuna neto.

Broj stipendija prema ovome natječaju ograničen je na najviše trideset. Odabrani kandidati obvezuju se nakon završetka studija na ponudu Privredne banke Zagreb zasnovati pripravnički radni odnos i ostati u radnome odnosu dvostruko više nego što je trajalo razdoblje primanja stipendije.

Svoju ponudu sa životopisom, preslikom indeksa te ostalim dokazima o ispunjavanju uvjeta iz ovoga natječaja studenti mogu poslati zaključno do 30. rujna 2016. godine putem e-maila na adresu stipendija@pbz.hr uz predmet “Natječaj za stipendiju IKT”.

Comments are closed.