PBZ dio sjajne sportsko-humanitarne priče „Gem Set Hrvatska“

Objavljeno 13.06.2019.
gemsethrvatska_pbz
13 lipnja, 2019

Privredna banka Zagreb s ponosom je bila dio sportsko-humanitarnog turnira „Gem Set Hrvatska“, koji je zajedno sa svojom Zakladom organizirao najbolji hrvatski tenisač  Marin Čilić.

Svi ljubitelji sporta u Hrvatskoj poželjeli su 12. lipnja biti na zagrebačkoj Šalati. Naime, bila je to jedinstvena prilika gledati vrhunske sportaše iz najrazličitijih sportova kako odmjeravaju svoje snage u tenisu. Osim zabave, kako za gledatelje, tako i za same igrače, turnir je bio obojen i humanitarnom notom odnosno sav prihod od turnira namijenjen je za izgradnju multifunkcionalnog igrališta u školi u Tordincima .

Najbolje od sportskog svijeta

Osim Marina Čilića, Mate Pavića, Ivana Dodiga, Ivana Ljubičića, Ive Majoli, Mate Delića, Lovra Zovke i drugih iz teniskih redova, na zemljanoj podlozi našli su se i svjetski nogometni viceprvaci Luka Modrić, Mario Mandžukić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Dejan Lovren i Andrej Kramarić.

Ni košarkaši nisu odoljeli okršaju na terenu pa su na Šalatu iz NBA lige stigli Bojan Bogdanović i Dario Šarić, a svoje znanje i izvan vode pokazao je olimpijski, svjetski i europski prvak u veslanju Valent Sinković.

Naravno, ne bi to bio pravi turnir kada ne bi bilo pravih sudaca. Ovoga puta u te su uloge uskočili Luka Bulić i Tarik Filipović koji su, osim fer i poštenog suđenja, uspješno ispunjavali još jednu zadaću – maksimalno su zabavljali publiku.

Uspješna akcija

Program na Šalati započeo je još u podne kada se otvorio Tennis Village. Tamo su bile organizirane besplatne radionice za djecu koje su vodili treneri TK Top Spin i hrvatske teniske zvijezde.

Nakon teških mečeva, ali uz puno entuzijazma, pobjednicima turnira proglašeni su Patrik Jurina i Mario Mandžukić koji su se pokazali boljim teniskim parom od Marina Čilića i Luke Modrića.

Budući da su mnogobrojni gledatelji turnira „Gem Set Hrvatska“ pokazali veliki interes za ovakve akcije, ne preostaje ništa drugo nego iščekivati iduću priliku za ponovno druženje.

Comments are closed.