PBZ Božićna volonterska akcija dobila svoj nastavak

Objavljeno 10.12.2018.
mali-zmaj-2_blog
10 prosinca, 2018

Blagdani su vrijeme darivanja, a vjerujemo kako je najljepši poklon koji možemo pružiti briga prema potrebitima. Imajući to na umu, PBZ Božićna volonterska akcija nastavlja se četvrtu godinu za redom.

PBZ volontira diljem zemlje

Puni entuzijazma te u nadi da ćemo učiniti barem mali pomak u svakodnevici građana slabijeg socioekonomskog statusa, osoba s invaliditetom te djece s teškoćama u razvoju, krenuli smo u volontersku akciju u 15 ustanova diljem zemlje. Tako 104 PBZ volontera upravo pomaže u radu ustanovama u 10 gradova: Varaždinu, Čakovcu, Dubrovniku, Rijeci, Zagrebu, Splitu, Sinju, Osijeku, Oborovu te Zadru.

Mala djela čine veliku razliku

Ustanove koje svakoga dana brinu o potrebitima svake godine u vrijeme blagdana provode brojne aktivnosti, koje se odnose na uređenje prostora, pripremu hrane, izradu ukrasa i Božićnih čestitki, kako bi blagdane učinili toplijima za svoje štićenike. Izrada božićnih kolača, pomoć u pučkoj kuhinji, pakiranje darova i slaganje donirane odjeće, samo su neke od aktivnosti kojima naši volonteri doprinose. Učinite i vi dobro djelo uključivanjem u volonterske akcije, jer samo je malo truda potrebno za velike promjene.

PBZ_mali zmaj_1

Grupa PBZ volontera u Udruzi Mali Zmaj

Comments are closed.