Održana konferencija „Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije“

Objavljeno 10.07.2017.
Pametan rast konferencija
srpanj 10, 2017

U organizaciji tvrtke Pametan rast za poslovno savjetovanje, u Poreču je 30. lipnja održana prva godišnja konferencija koja okuplja brojne hrvatske stručnjake za brzi rast poduzeća.

Hotel Valamar Diamant bio je mjesto na kojem su sudionici imali priliku doznati sve najnovije informacije o brzorastućim poduzećima u Hrvatskoj. Osim toga, kroz kratka predavanja i panel-diskusije okupljeni su stekli brojna korisna saznanja i savjete za budući razvoj i brzi rast.

Okupljen niz stručnjaka iz tvrtki i institucija

Kao zagovornici dobrih i proaktivnih inicijativa kojim se podiže kvaliteta poslovanja, ali i življenja, sa zadovoljstvom smo sponzorstvom podržali konferenciju „Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije“. Osim predstavnice PBZ-a Danijele Marečić i stručnjaka iz Pametnog rasta za poslovno savjetovanje i Exoro grupe, nazočni su bili i predstavnici EBRD-a, HBOR-a, HAMAG-BICRO-a, Uniline – a, Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Diodena, Visoke poslovne škole PAR, odvjetničkog ureda Hraste & Partneri, Degordiana i GIT-a.

Pametan rast

Razvojnih je projekata sve više

Direktorica tvrtke Pametan rast Stefanija Skender u zaključnom je govoru istaknula kako se Hrvatska, unatoč brojnim preprekama, kreće u dobrom smjeru kad je u pitanju rast poduzeća. Kvalitetan tim računovođa, konzultanata, pravnika i ostalih stručnjaka, zaštićeno intelektualno vlasništvo, inovativni informacijsko – komunikacijski alati te snažna organizacijska kultura pritom osiguravaju dobru organizaciju poduzeća, ali i uspjeh u poslovanju. Kao odlični primjeri brzorastućih tvrtki pritom su predstavljeni Uniline i Degordian.

Snimke predavanja i panel-diskusija na konferenciji „Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije“ dostupne su na YouTube kanalu tvrtke Pametan rast, a u nastavku pogledajte infografiku sa zaključcima konferencije.

Infografika_Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije

Comments are closed.