Kroz radionice “Cash flow” naučite učinkovito upravljati novcem tvrtke

Objavljeno 25.07.2018.
Cash Flow radionice
srpanj 25, 2018

Privredna banka Zagreb započela je s održavanjem informativno-edukativnih radionica za male poduzetnike “Cash flow”.

Kako učinkovito upravljati novcem vaše tvrtke? Pitanje je to na koje je PBZ odlučila dati odgovor malim poduzetnicima kroz seriju informativno-edukativnih radionica “Cash flow”. Radionice održava dr. sc. Krešimir Delač iz tvrtke Simulus grupa d.o.o., financijski stručnjak s bogatim iskustvom u savjetničkim i tehnološkim projektima.

Cilj radionica je pružiti praktična znanja i kvalitetne savjete o upravljanju radnim kapitalom, a polaznici na dar dobivaju inovativan alat za planiranje i upravljanje novcem. Pomoću alata, polaznici mogu simulirati posljedice raznih poslovnih odluka i strategija na njihov radni kapital te naučiti kako efikasno i održivo upravljati vlastitom tvrtkom.

Za koga su ove radionice?

Radionice su za male poduzetnike, a osim edukacije, služe i kao prilika za razmjenu iskustava i umrežavanje. Do sad je održano osam radionica (Split, Zadar, Zagreb, Krapina, Karlovac, Pula, Rijeka). Zbog velikog interesa radionice će se održati na jesen i to u sljedećim gradovima: Zagreb, Slavonski Brod, Vinkovci, Osijek, Bjelovar, Kutina, Varaždin i Čakovec.

Želite sudjelovati? Javite nam se putem e-maila SME.PRODAJA@pbz.hr, navedite grad u kojem biste željeli sudjelovati na radionici i rezervirajte svoje mjesto.

Comments are closed.