PBZ vas vodi na konferenciju “Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije”  

Objavljeno 21.06.2017.
lipanj 21, 2017

PBZ i Pametan rast za poslovno savjetovanje vas s ponosom pozivaju na prvu godišnju konferenciju pod nazivom Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije!

Konferencija se održava 30. lipnja od 14 sati u porečkom hotelu Valamar Diamant. PBZ proaktivno inicira i podržava ideje koje unaprjeđuju kvalitetu života u Republici Hrvatskoj pa vam ovim povodom, kao partner konferencije, poklanja besplatan ulaz.

Sve što trebate napraviti je u razdoblju od 21. do 23. lipnja u 12:00 sati na Facebooku napisati: “Želim u Poreč 30.6. na konferenciju Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije!”, uz pripadajuće oznake: #PametanRast #withPBZ #Poreč.

Saznajte kako (p)ostati brzorastuće poduzeće

Na konferenciji ćete čuti brojne korisne preporuke, mišljenja i savjete o povećanju brzorastućih poduzeća u Hrvatskoj te kako ubrzati, ali i održati rast koristeći informacijsko-komunikacijska rješenja i inovativne pristupe.

Majice_Gong

Predavači su znanstvenici s Ekonomskog fakulteta u Osijeku, predstavnici relevantnih organizacija, a na konferenciji će moći čuti i studiju slučaja o poduzeću Degordian i njihovom uspjehu.

Spojite ugodno s korisnim: Večera uz more 

Osim u panel – diskusijama i izlaganjima kroz koje će poslovni savjetnici, predstavnici niza malih i srednjih poduzeća, relevantnih državnih agencija, Hrvatske udruge poslodavaca, poslovnih škola i fakulteta predlagati rješenja za povećavanje broja brzorastućih poduzeća u Hrvatskoj, posjetitelji će moći uživati i u večeri u restoranu uz more i SmartWalk – šetnji s drugim sudionicima do centra Poreča (kava na glavnom trgu osigurana).

Što su brzorastuća poduzeća?

Odgovor na pitanje što su brzorastuća poduzeća dat će Stefania Skender, direktorica poduzeća Pametan rast koje organizira konferenciju. Skender kaže kako postoji više definicija, no da se u projektu “Fit4BusinessGrowth: Leading by example” drže definicije koja kaže kako je brzorastuće poduzeće ono koje raste stopom od najmanje 20% godišnje u prihodima. Ili u broju zaposlenih, najmanje 3 godine za redom.

Zanima vas kako da postanete brzorastuće poduzeće? Pridružite nam se 30.6. u Poreču i saznajte! Za više informacija posjetite www.pametanrast.hr/konferencija

Comments are closed.