Donacijom kombija za “Malu Tereziju” krenula 11. godina projekta “Činim dobro svaki dan”

Objavljeno 01.03.2019.
Gabrijel Sokicic_Bozo_Galic_Mislav_ Blazic_Maja_Vucinic_ Knezevic_Janja_Misic_Rudelic
01 ožujka, 2019

PBZ Grupa i u 2019. godini nastavlja s projektom “Činim dobrom svaki van”. Ukupno je do sad realizirano 38 donacija i prikupljeno 15,5 milijuna kuna za bolji život djece u domovina socijalne skrbi i za praćenje djece s neurorizicima.

Kombi vozilo s rampom za sigurniji i kvalitetniji prijevoz korisnika vinkovačkog Centra za rehabilitaciju “Mala Terezija”, nova je donacija PBZ Grupe. Riječ je o prvoj u nizu donacija u ovoj godini, a koje će PBZ Grupa realizirati kroz projekt “Činim dobro svaki dan”.

Janja_Misic_Rudelic_ravnateljica_Centra_Mislav_Blazic_predsjednik_Uprave_PBZ_Carda

Donaciju u iznosu od 280.214,53 kuna, koliko je bilo potrebno za kupovinu kombija, uručio je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

– Nadam se da će novo kombi vozilo s rampom korisnicima ovog Centra omogućiti siguran prijevoz njihovim obiteljima, na terapije i razne druge sadržaje, olakšati im i razveseliti njihov svakodnevni život kao što su oni danas razveselili nas svojom toplom i srdačnom dobrodošlicom, rekao je Blažić.

Najavio je kako će PBZ Grupa ovogodišnjim donacijama obuhvatiti gradove u kojima još nije bila sa svojim projektom, kao što su Vinkovci, Sisak, Bjelovar i dr. Podsjetimo, PBZ Grupa do sada je prikupila gotovo 15,5, milijuna kuna te realizirala 38 donacija, uključujući 28 donacija pedijatrijskim odjelima i dječjim bolnicama diljem Hrvatske za kupnju suvremenih medicinskih uređaja te 10 donacija ustanovama socijalne skrbi za kupnju potrebne opreme.

Više o samom projektu pronađite na web stranici www.cinimdobro.hr

Comments are closed.