10 godina projekta “Činim dobro svaki dan” zaokružili smo donacijom

Objavljeno 26.09.2018.
26 rujna, 2018

Prvo desetljeće humanitarnog projekta PBZ Grupe “Činim dobro svaki dan” i “American Express kartice sa srcem” je iza nas. Odlučili smo tu jubilarnu godišnjicu učiniti još svečanijom uručivši donaciju u iznosu od 382.594,00 kuna Županijskoj bolnici Čakovec. Tako je sada njihov Odjel pedijatrije i neonatologije dobio digitalni EEG uređaj, respirator, krevetić za toplinsku terapiju te monitor za praćenje vitalnih funkcija.

Suvremena medicinska oprema za bolje liječenje

Bolja i brža dijagnostika, kao i praćenje i liječenje najmanjih pacijenata Županijske bolnice Čakovec sada je moguće zahvaljujući donaciji PBZ grupe. Godišnje se na njihovom Odjelu neonatologije liječi stotinjak djece, kojoj je sada omogućeno kvalitetnije liječenje.

Ranom dijagnostiku i intenzivnim liječenjem moguće je spriječiti razvoj bolestiili postići najveći mogući potencijal kod neurizičnog djeteta. Upravo u tome će znatno pomoći digitalni EEG uređaj. Osim toga, topli krevetić, monitor i respiratoručinit će ovu bolnicu mjestom spremnim za reanimaciju te daljnje zbrinjavanje ugroženog novorođenčeta.

Činite dobro svaki dan uz PBZ i American Express karticu sa srcem

Ponosni smo na sva postignuća koja smo ostvarili u deset godina rada našeg projekta. Iza nas je više od 14 milijuna kuna doniranih kroz 36 donacija pedijatrijskim odjelima i dječjim bolnicama kao i domovima socijalne skrbi.

Postanite i vi dio ove humanitarne priče uz American Express karticu sa srcem. Projekt “Činim dobro svaki dan” možete pratiti na web stranici www.cinimdobro.hr

Comments are closed.