Održana je radionica na temu Rizik je posao za žene

Objavljeno 22.10.2018.
Rizik-posao-za-zene
listopad 22, 2018

Privredna banka Zagreb veliku pozornost posvećuje podizanju svijesti o važnosti upravljanja osobnim financijama. Upravo s ciljem promocije i edukacije o financijskoj pismenosti, pored radionica koje naši volonteri provode u školama, pokrenuta je nova inicijativa Intesa Sanpaolo grupe pod nazivom ‘Žene i financije’.

Rizik je posao za žene

Pod krovnim projektom Umjetnost štednje Intesa Sanpaolo grupe, kojim u mjesecu listopadu želimo pokazati kakvu ulogu štednja može imati u svakodnevnom životu pojedinca, 12. listopada organizirali smo radionicu ‘Rizik je posao za žene’.

U radionici su sudjelovale žene kojima smo predstavili rezultate ankete o tome kako se žene nose s preuzimanjem financijskog rizika. Također, imale su priliku sudjelovati u praktičnim vježbama u kojima su donosile financijske odluke te se upoznale s osnovnim principima financijskog i investicijskog planiranja.

Odluka je prvi korak do financijske neovisnosti

Intesa Sanpaolo grupa inicijativom ‘Žene i financije’ želi osnažiti žene pri donošenju odluka, što će povećati njihovu financijsku neovisnost. Vjerujemo da inicijative i radionice poput ‘Rizik je posao za žene’, igraju veliku ulogu u osvještavanju financijskih mogućnosti i prilika te na taj način olakšavaju put prema donošenju budućih financijskih odluka.

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • Arhiva članaka