Privrednoj banci Zagreb dodijeljena nagrada Zlatni indeks 2016.

Objavljeno 29.03.2017.
zlatni-indeks-2
ožujak 29, 2017

Na svečanoj ceremoniji u utorak, 21. ožujka 2017. godine, u Hrvatskom državnom arhivu dodijeljene su nagrade “Zlatni indeks 2016.” poduzećima i institucijama koje su sudjelovale u poboljšanju studentskog standarda na području Republike Hrvatske u prethodnoj godini.

U kategoriji stipendija za svoj doprinos ulaganja u studente nagrađena je drugu godinu zaredom Privredna banka Zagreb u kategoriji velikih poduzeća. Kategorija obuhvaća poduzeća i institucije koji su kroz stipendiranje sudjelovali u sufinanciranju studenata, troškova njihova obrazovanja i stručnog usavršavanja.

Uvažavaju se sve vrste stipendija kao što su socijalne, stipendije na temelju izvrsnosti, stipendije za izvannastavne aktivnosti, stipendije za školovanje i doškolovanje, stipendije za usavršavanje, sportske stipendije i slično.

zlatni-indeks-1

Pobjednici su birani između 26 prijavljenih malih i srednjih te velikih poduzeća, a odluku o dobitnicima donijeli su predstavnici studentskih zborova i udruga iz cijele Hrvatske. Dodijeljeno je ukupno 10 nagrada u 5 različitih kategorija te dvije Posebne nagrade Povjerenstva, a svaka kategorija ima dva dobitnika (jedno malo ili srednje poduzeće i jedno veliko poduzeće).

Kategorije su:

1. Stručne prakse
2. Stipendije
3. Ulaganje u studentske udruge i projekte
4. Stručna potpora i organiziranje projekata
5. Najbolji imidž

Projekt Zlatni indeks samo je jedan od projekata u organizaciji tima Starter čija je svrha povezivanje studenata i poslodavaca. Ovim se projektom poduzećima dodjeljuju jedinstvene nagrade zbog unapređenja kvalitete studentskog života, obrazovanja i stručnog usavršavanja studenata.

Također, nastoji se promicati društvena odgovornost poduzeća radi prepoznavanja potencijala i izvrsnosti studenata kako bi oni sami kasnije postali temelj uspješnosti poduzeća.

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • Arhiva članaka