PBZ Grupa uručila sredstva KBC-u Zagreb

Objavljeno 19.12.2018.
prosinac 19, 2018

PBZ donirala sredstva Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb

Desetu godinu projekta “Činim dobro svaki dan” zaokružili smo 37. donacijom uručenoj Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb.

Donacijom omogućena kupovina uređaja za ventilaciju novorođenčadi

Projekt PBZ Grupe “Činim dobro svaki dan” u suradnji s American Express karticom sa srcem dobio je svoj nastavak. Uručenom donacijom KBC-u Zagreb omogućena je kupovina uređaja za ventilaciju novorođenčadi koji će koristiti Klinika za ženske bolesti i porode.

„Svaka donacija pridonosi sveukupnom boljem funkcioniranju sustava, omogućuje bolje uvjete za rad liječnicima te boljem ishodu liječenja naših najmlađih pacijenata. KBC-u Zagreb svaki je pacijent u središtu pažnje, posebice oni najmlađi pacijenti, a ovu donaciju PBZ-a iskoristili smo za kupnju uređaja za ventilaciju novorođenčadi koji će koristiti Klinika za ženske bolesti i porode te tako omogućiti najbolju dijagnostiku i liječenje najmanjih bolesnika“, istaknuo je prof. dr. sc. Ante Ćorušić, ravnatelj KBC-a Zagreb.

Prikupljeno gotovo 15 milijuna kuna

Kroz projekt “Činim dobro svaki dan” PBZ pomaže dva nacionalna projekta za dobrobit djece i mladih, odnosno “Praćenje djece s neurorizicima” Ministarstva zdravstva i “Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi” Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Do sada je u sklopu projekta prikupljeno gotovo 15 milijuna kuna i realizirano 37 donacija. Sredstva se prikupljaju tako da se za svaku transakciju napravljenu American Express karticom sa srcem izdvoji po jedna kuna. Projekt možete pratiti na www.cinimdobro.hr

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • Arhiva članaka