PBZ Grupa donirala sredstva Centru za odgoj i obrazovanje “Slava Raškaj”

Objavljeno 23.05.2018.
svibanj 23, 2018

S humanitarnim projektom “Činim dobro svaki dan” nastavljamo i dalje. Iznosom od 340.733,75 kuna razveselili smo Centar za odgoj i obrazovanje “Slava Raškaj”.

Čak 34. donacija u nizu dodijeljena je javnoj ustanovi koja pruža brojne socijalne usluge – od smještaja, cjelodnevnog i poludnevnog boravka, psihosocijalne podrške do savjetovanja i pomaganja u integraciji. Njihov tim broji 46 radnika koji pomažu osobama svih uzrasta s oštećenjem sluha i drugim teškoćama u razvoju. Kako bi omogućili rehabilitaciju i školovanje osobama sa šireg područja Imotske krajine, odlučili su otvoriti novi odjel “Kamenmost”.

Uručena sredstva centar će iskoristiti za kupovinu kombi vozila s rampom i uređenje senzorne sobe u novom odjelu. Uz planirane novitete, stotinjak korisnika ovog centra za odgoj i obrazovanje imat će kvalitetniji i ugodniji prijevoz. Takav će im prijevoz omogućiti uživanje u brojnim aktivnostima poput izleta, škola u prirodi, plivanja, nastupa i putovanja.

Projekt “Činim dobro svaki dan” ide dalje

Dugoročnim humanitarnim projektom “Činim dobro svaki dan” uz American Express karticu sa srcem i dalje nastavljamo pomagati djeci i mladima. Iza nas je 25 donacija bolnicama diljem Hrvatske te 9 donacija ustanovama socijalne skrbi. Ukupno je do sad prikupljeno čak 12.853.293,95 kuna.

Projekt i dalje možete pratiti na web stranici www.cinimdobro.hr

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • Arhiva članaka