PBZ Grupa donirala vrijedna sredstva Centru za pružanje usluga u zajednici Lipik

Objavljeno 08.12.2017.
prosinac 08, 2017

Nakon donacije Odjelu za dječje bolesti kninske bolnice, u nastavku projekta „Činim dobro svaki dan“ podržali smo razvoj Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik.

Vrijednom donacijom u iznosu od 400 tisuća kuna tako smo omogućili kupnju i uređenje kuće za organizirano stanovanje njihovih mladih štićenika. Djelatnost lipičkog Centra odnosi se na stručno savjetovanje i podršku obiteljima, no ta je ustanova, prije svega, mjesto na kojem se sustavno skrbi za djecu – njih ukupno 35.

Urucenje donacije_Lipik_1

Cilj najnovije preobrazbe sustava socijalne skrbi upravo je prilika da svi njihovi korisnici iskuse stanovanje i život u obiteljskom, privatnijem i toplijem ozračju. Kuća za organizirano stanovanje, ali i sveobuhvatna podrška stručnjaka, djeci i mlađim punoljetnim osobama bez odgovarajuće roditeljske skrbi svakako će olakšati i uljepšati svakodnevicu.

Urucenje donacije_Lipik_3

Niz od 32 donacije nastavlja se i dalje

Napretkom inicijative „Činim dobro svaki dan“ i uz pomoć American Express kartice sa srcem,  PBZ Grupa i PBZ Card kontinuirano i s uspjehom podržavaju projekte važne za dobrobit djece i mladih. Za projekte „Praćenje djece s neurorizicima“ i “Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi” tako smo do kraja studenog ove godine prikupili više od 11 milijuna kuna.

Uz pomoć 24 donacije, diljem zemlje su nabavljeni vrijedni medicinski uređaji, a 8 je donacija omogućilo obnovu prijeko potrebne opreme u ustanovama socijalne skrbi.

Napredak projekta i dalje možete pratiti na www.cinimdobro.hr

Comments are closed.

About Us

Ut non nulla mi, eget imperdiet sem. Nam lacus ligula, venenatis vel aliquet eu, venenatis congue magna. Sed rutrum faucibus semper.

  • Arhiva članaka